DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Brouwerij Haacht

/ 1

Met trots mogen wij de Belgische familiebrouwerij HAACHT verwelkomen als partner bij NOT IN THE SUPERMARKET. Brouwerij Haacht is een onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij en stelt een 400-tal werknemers tewerk. Naast haar pils, Primus, brouwt ze ook verschillende andere bieren, waaronder speciaal-, abdij- en witbieren, een fruitbier en een tafelbier.

De bekendste merken zijn Keizer Karel, Tongerlo, Ommegang, SUPER 8 en Mystic. Het drankengamma vertegenwoordigt jaarlijks een afzet van meer dan een miljoen hectoliter. De hoofdactiviteit van HAACHT is een totale service bieden aan meer dan 6.000 horecazaken. Consumenten kunnen haar producten ook terugvinden bij de betere drankenhandelaars en sinds kort, via Not in the Supermarket.

Zo’n 120 jaar familiaal, onafhankelijk en écht Belgisch vakmanschap. Dat is Brouwerij Haacht in een bierdop. Brouwerij Haacht

In Frankrijk opereert ze onder de naam Brasserie du Coq Hardi, in Nederland onder die van Bierbrouwerij De Leeuw en in Canada onder die van Microbrasserie de l’Île d’Orléans.

REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP