DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Cremerie Saint Siméon

/ 1

Cremerie Saint Siméon is gevestigd in Houtain, een klein dorpje in het Franstalig deel van België, vlakbij de stad Luik. 'Patron' Freddy is opgegroeid als zoon van een boer. Met meer dan 20 jaar ervaring in kazen uit vele landen, is Freddy een internationaal gerespecteerd kaasmeester.

Kaas is een bijzonder veelzijdig product met veel verschillende vormen, structuren, geuren en smaken. Cremerie Saint Siméon is dan ook het hele jaar door op zoek naar pure ambachtelijk gemaakte kazen uit binnen en buitenland. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 450 kazen, uit landen als België, Frankrijk, Italië en Zwitserland. De nodige kazen worden zelfs op maat gemaakt, speciaal voor Cremerie Saint Siméon en haar klanten.

Méfie-toi de la jeune fille qui n'aime ni le vin, ni le fromage, ni la musique. Freddy Hendrikx, Cremerie Saint Sémion

De vertaling van deze Franse wijsheid voor jongens: 'let op voor het jonge meisje dat niet van wijn, kaas of muziek houdt'. Speciaal voor Not in the Supermarkt heeft kaasmeester 'Freddy Fromage' een aantal uitzonderlijke plateaus samengesteld. Plateaus met de lekkerste kazen uit diverse landen. Heerlijk als dessert of natuurlijk als borrel met een lekker glas wijn en goed gezelschap.


CREMERIE SAINT SIMÉON

Partner sinds JULI 2020
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP