DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Dutch Canadian Food Line

/ 1

Saskia en Jan Remmelink weten alles van vis. Ze zien, voelen en ruiken meteen wat vers is – en dus wat goed is voor hun groothandel en winkel in visspecialiteiten. Zodat je alleen het beste en mooiste product serveert. Hun passie voor deze zeeproducten begint in Canada. Met kreeft. Al weer 30 jaar geleden.

In 1986 zijn Jan en Saskia aan de Canadese oostkust op stage voor hun opleiding Horeca Management. In Montreal ontdekken ze al snel een viszaak waar je onbeperkt kreeft en krab kunt eten. Daar ontstaat het eerste idee om een eigen importbedrijf voor kreeft op te zetten. Na veel uitzoekwerk wordt hun droom in 1988 werkelijkheid: Jan gaat zelf Canadese kreeften importeren en gaat van start in Hummelo, waar zijn familie een gerenommeerd restaurant uitbaat.

Kwaliteit wint altijd! Jan van de Krent, Dutch Canadian Food Line

Vanwege ruimtegebrek verhuizen de Remmelinks van Hummelo naar Zutphen, waar zij in no time hun exclusieve visrestaurant Jan van de Krent op de culinaire kaart weten te zetten. De kelders worden hier gevuld met de homaria voor hun kreeften. Maar opnieuw zorgt groei van de kreeftenhandel dat er uitgeweken moet worden naar een nieuw onderkomen. Jan en Saskia betrekken het pand op bedrijventerrein de Mars waar de Dutch Canadian Food Line en Jan van de Krent Visspecialiteiten ook nu nog zitten. Hier groeit de kreeftenhandel steeds meer uit tot de brede horecagroothandel in kreeft, vis, schaal- en schelpdieren.

Sindsdien zijn ze bij Dutch Canadian Food Line dag en nacht bezig om de tophoreca te voorzien van de allerbeste kreeft, vis-, schaal- en schelpdieren.

DUTCH CANADIAN FOOD LINE

Kreeft, vis, schaal- en schelpdieren direct van de groothandel
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP