Fine Food Milan

Fine Food Milan – Zenzero levert al decennialang hoogwaardige en kwalitatieve gastronomische producten aan de horeca in binnen– en buitenland. In hun gedachtegoed staan persoonlijke benadering, kwaliteit, advies, beleving en passie centraal.

Het neusje van de zalm in gastronomie! Sascha Cremers


Door een jarenlang contact met toonaangevende producenten vanuit de hele wereld zijn ze in staat eersteklas delicatessen te leveren, tegen uitstekende voorwaarden en prijzen. Fine Food Milan – Zenzero werkt dan ook niet met tussenleveranciers, maar koopt rechtstreeks voor u in bij de producent. Het is hun doel deze kwaliteitsnorm voortdurend te verbeteren en de klant te blijven verrassen met het neusje van de zalm in de wereld van de gastronomie.

Fine Food Milan is in 1993 kleinschalig gestart met de verkoop van verse truffels uit Umbrië, Italië. Om vervolgens uit te groeien tot een toonaangevende leverancier in de gastronomie. In 2005 kwam de huidige eigenaar, Sascha Cremers, het bedrijf versterken en werd dochteronderneming Zenzero Delicatessen opgericht. Koken is een kunst en de taal van de kok spreken we niet allemaal; Fine Food Milan – Zenzero is hier een meester in. Want met de komst van Sterrenchef Sascha Cremers is Fine Food Milan - Zenzero als geen ander in staat passend maatwerk te leveren aan de kwaliteitsbewuste cuisinier.

FINE FOOD MILAN - ZENZERO

Partner sinds MEI 2020
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP