Inkbrew Coffee by Sergio Herman

/ 1

Sergio Herman streeft naar perfectie in alles wat hij doet. Dat hij nu zijn eigen koffiemerk lanceert, mag geen verrassing worden genoemd. Voor de sterrenchef is koffie een essentieel onderdeel van elke dag, en zo ook van een restaurantbeleving. Koffie serveren op professioneel niveau vereist focus en concentratie in elk aspect van de bereiding. Maar ook thuis willen steeds meer mensen topkwaliteit serveren, al moet dan wel wat sneller en makkelijker gaan. Vanwege de toenemende aandacht voor de koffiecultuur zijn de hoge eisen voor thuis dezelfde als op restaurant. Aan die eisen komt Inkbrew Coffee met beide varianten tegemoet.


Inkbrew Coffee: twee soorten
Inkbrew Coffee komt in twee soorten: dark roast en medium roast, beiden gemaakt van Arabica-bonen. De dark roast-variant is intens en is het best gebruiken voor een koffie met melk of een espresso. De medium roast is wat milder, en daardoor zeer geschikt om als filterkoffie te drinken.
Soms als ik een espresso drink waar ik hard naar heb verlangd voelt het alsof het zwarte goud door mijn aderen loopt. Sergio Herman


Waar de naam van het merk vandaan komt? Op de website van Inkbrew Coffee laat Sergio Herman weten: ‘De naam Inkbrew Coffee komt van de uitspraak dat ik soms écht het heerlijke gevoel heb dat het zwarte goud door mijn aderen stroomt en de link van de zwarte vloeistof naar het inkt in mijn arm is dan ook snel gelegd. Dit maakt de naam Inkbrew voor mij erg persoonlijk.

Met oog voor detail, ook in de verpakking
Bij kwaliteitskoffie hoort natuurlijk ook een verpakking die kwaliteit uitstraalt. De kleuren van die verpakking zijn voor Herman onlosmakelijk verbonden met koffie. De rode kleur is afgeleid van de koffiebes en staat voor de passie en intieme gloed die je van koffie krijgt. In de groene kleur komt dan weer de ongeroosterde boon, en het aardse element van de koffie terug. De verpakking met een kartonnen koker van kraftpapier valt op in soberheid, en matcht de rust van het koffiemoment.

Inkbrew Coffee & Annelies Houwen
“Alleen kun je niets en samen kun je alles." Een legendarische uitspraak die perfect van toepassing is hoe dit merk tot stand is gekomen. Één van de partners van Inkbrew Coffee is Annelies Houwen. Annelies is een koffieoloog die al jaren betrokken is bij de koffie keuze van Pure C en Air Republic en vanuit die rol is ze nu verantwoordelijk voor de sales en marketing van Inkbrew Coffee.

Wat de samenwerking met Annelies bijzonder maakt is dat ze nauwe contacten heeft met professionele traders. Dit stelt ons in staat om te beschikken over de meest bijzondere bonen van de allerhoogste kwaliteit!

INKBREW COFFEE

Partner sinds JULI 2020
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP