DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Miss Pia Loem

/ 1

Wie wel eens in Azië is geweest, herinnert zich naast de sympathieke mensen en prachtige natuur zeer zeker het overheerlijke eten. Dat kleine restaurantje op Ko Pha Ngan in Thailand, of dat eettentje tussen de rijstvelden op Bali. De authentieke keuken, gerechten die heerlijk ruiken en nog lekkerder smaken. Maak kennis met de Aziatische gerechten van Miss Pia Loem.

Miss Pia Loem staat voor de authentieke Aziatische keuken. Alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten worden gebruikt bij het bereiden van de heerlijke Miss Pia Loem gerechten. Gerechten gebaseerd op authentieke recepten die van generatie op generatie zijn overgedragen. De Aziatische keuken zoals deze hoort te smaken.

In een minuutje of twintig waan je je terug in Thailand of op Bali. Miss Pia Loem


NOT IN THE SUPERMARKET 
De rijsttafels van Miss Pia Loem zijn online exclusief te koop via Not in the Supermarket. De gerechten worden geleverd in handige verpakkingen en middels gekoeld transport thuisbezorgd. De gerechten zijn grotendeels klaar, sommige ingrediënten moet je nog een beetje liefde geven. 

In een minuutje of 20 waan je je terug in dat kleine zaakje in Thailand of op Bali. Het enige wat je moet toevoegen is een lekker koud Singha of Bintang biertje, of een heerlijk glas wijn.


GADJAH MAS
De Pia Loem gerechten zijn ontwikkeld door Edward Oudenhoven in samenwerking met Jeroen Holten, chefkok van restaurant SOFA te Maastricht. Edward is eigenaar van Miss Pia Loem Catering. Met een moeder die is geboren op Surabaya vloeit al meer dan 50 jaar de sambal door zijn aderen en is de rijst verweven met zijn DNA. Bijna 50 jaar heeft de familie het Indonesisch specialiteitenrestaurant GADJAH MAS geëxploiteerd, waarvan Edward ruim 30 jaar aan het roer heeft gestaan. Afgelopen 20 jaar heeft zijn moeder op Bali gewoond waar Edward meerdere malen per jaar haar ging opzoeken. Bij elk bezoek weer nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwe gerechten met de meest verse kruiden uit de eigen tuin. Het belangrijkste onderwerp elke dag was ‘wat eten we vandaag?’. Deze authentieke recepten uit de familie en het restaurant van Edward, vormen de basis voor de Miss Pia Loem gerechten.

MISS PIA LOEM

The Taste of Asia
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP