DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Pasta Pura

/ 1


Al meer dan 13 jaar geleden ontstond “het best bewaarde geheim” dat je bij Pasta Pura moet zijn voor de mooiste verse pasta. Met het idee om een eigen pasta restaurant te starten, reisde eigenaar Ruud Souren naar Italië om daar de kneepjes van het pasta maken te leren. Op de terugweg en een kleine pastamachine rijker, kreeg hij de vraag om verse pasta te leveren aan een Maastrichts restaurant. Van het een kwam het ander.

Na een paar weken leverde Ruud bij verschillende restaurants, lag het idee van een eigen restaurant in de ijskast en is een klein pastafabriekje “Pasta Pura” ontstaan. Inmiddels maakt Pasta Pura verse-, gedroogde en gevulde pasta’s met bijpassende sauzen die voornamelijk bij de horeca worden geleverd. Restaurants in Nederland, Duitsland en België en tot het hoogste niveau bestellen hun pasta, ravioli of cannelloni bij Pasta Pura in Beek.

Verse pasta uit de laars van Nederland! Ruud Souren

Lokaal en ambachtelijk gemaakt. Met pure ingrediënten, de juiste apparatuur en vooral ervaring zorgt Pasta Pura voor pasta die zelfs in Italië ‘bellissima’ wordt genoemd.

De ‘Spaghetti alla chitarra’ van Pasta Pura is de meest oorspronkelijke en originele pasta. Deze pasta wordt in lange slierten gesneden waardoor de saus beter wordt opgenomen dan bij ‘gewone’ spaghetti. Je proeft het meteen. Want het is een groot verschil of je standaard spaghetti eet of verse authentiek bereidde pasta. Met een kooktijd van slechts 1 tot 2 minuten staat snel een prachtig gerecht op tafel.

 

PASTA PURA

Partner sinds MEI 2020
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP