Restaurant SOFA

/ 1

SOFA is gelegen op het domein van Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. De plek om in een trendy sfeer te genieten in de brasserie, bar, restaurant of op het terras. In een rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad samenkomen en een geheel vormen. Bij SOFA kun je terecht voor een hapje en een drankje, een uitgebreide lunch of een meergangen diner. Maar ook om in de zomer heerlijk te borrelen op het terras, of in de winter voor een lekker kopje koffie bij de open haard.

Als je iets hebt bedacht waar je in gelooft, ga je het uitvoeren. Evelyne & JeroenJeroen Holten en Evelyne Holten-van de Peppel hebben elkaar op het gastronomisch evenement in Maastricht leren kennen: Het Preuvenemint. Jeroen werkte als leerling kok bij Restaurant ’t Klauwes en Evelyne bij Sauter Wijnen. Hier kwamen wijn en spijs bij elkaar en in 2002 opende zij samen hun eerste restaurant Eetkamer de Bissjop in Maastricht. Vanuit deze ervaring zijn zij in 2008 een nieuwe uitdaging aangegaan en hebben SOFA Maastricht geopend. Kwaliteit staat voorop en samen met het SOFA Team hebben ze een totaalbeleving neergezet voor hun gasten.

Bij SOFA werken ze met verse, seizoensgebonden producten en zoveel mogelijk met locale producten. Verduurzamen staat ook al een tijd op de agenda, zo werken ze nu met SOFA water en wordt er steeds kritisch gekeken naar duurzame oplossingen aan de achterkant.

SOFA BAR-BRASSERIE-RESTAURANT

Partner sinds MEI 2020
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP