DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Vinissimo

/ 1

Vinissimo is gespecialiseerd in mooie Italiaanse wijnen. Wijnen met een Italiaanse ziel. Als één grote Italiaanse familie deelt Vinissimo de passie met haar leveranciers. Mensen blij maken en het Italië gevoel doorgeven met authentieke en eerlijke Italiaanse wijnen. Genieten van het leven zoals ze in Italië doen: La vita bella!

De in Italië geboren Daniela Menapace is de drijvende kracht achter Vinissimo. Het bedrijf is opgericht door haar broer die zijn werk door een ongeluk niet meer kon voortzetten. Het is nu Daniela’s levensdoel. Het echte ‘made in Italy’ gevoel doorgeven aan haar klanten, zijnde primair de betere horecazaken, aangevuld met een groeiende groep van particuliere wijnliefhebbers. Vinissimo’s assortiment bestaat uit wijnen uit alle windstreken van Italië, Abruzzo, Alto Adige, Emilia-Romagna, Friuli, Le Marche, Lombardia, Sardegna, Sicilia, Umbria, Piemonte, Puglia, Toscane en Veneto. Naast wijnen levert Vinissimo ook een klein maar bijzonder fijn assortiment aan Italiaanse delicatessen.
Wij willen het echte 'made in Italy' presenteren. Daniela Menapace, Vinissimo

Doordat ze de taal spreekt heeft Daniela een sterke band met haar leveranciers. Vinissimo weet dan ook de Italiaanse pareltjes naar Nederland te halen. Pareltjes die 1-2-3 niet te koop zijn in de supermarkt, maar sinds juli 2020 wel op ‘Not in the Supermarket’.

VINISSIMO

Partner sinds JULI 2020
REAGEER

Let op, reacties worden eerst getoetst alvorens te publiceren.


TERUG NAAR TOP