Maak kennis met Not in the Supermarket

Onze drie basisbehoeften zijn gezondheid, veiligheid en liefde. Naar onze mening komen deze alle drie aan de eettafel bijeen. Not in the Supermarket biedt dus niet zomaar producten, we bieden gezondheid, veiligheid en liefde. Dat is waar het om gaat.

We willen ons publiek, jou dus ook, in beweging brengen. Meer te gaan genieten van al het moois wat de wereld ons biedt. De aankoop van de juiste, verse producten/ingrediënten zorgt dat we met plezier, lekker en gezond, maar wel verantwoord eten.

Bij ‘Not in the Supermarket’ vind je producten en ingrediënten die je ‘niet in de supermarkt’ vindt. Dat zal je niet verbazen. Wat betekent dat? We brengen producenten en importeurs van mooie producten en ingrediënten bij elkaar en verbinden deze met ons publiek. Publiek wat deze mooie producten waardeert. Producten van kleine ambachtelijke producenten die bijvoorbeeld uitsluitend lokaal worden aangeboden. Middels ons logistiek apparaat kunnen wij deze producten aanbieden aan een grotere doelgroep. Goed voor de producent, lekker voor de consument. Ook verbinden we tal van importeurs die normaliter alleen aan bijvoorbeeld de horeca leveren, met ons publiek. Mooie kwalitatieve producten, die je als consument 1-2-3 niet kunt kopen, althans niet zo vers zoals wij ze aanbieden of niet voor de prijs waar wij ze voor aanbieden.

If you change nothing,
nothing will change!
Not in the Supermarket


Wordt lid van onze community

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We sturen je geen spam, maximaal 2 berichten per maand. Je bent dan als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen, nieuwe producten en leuke evenementen. Meld je aan en laten we zien wat gebeurt. Je kunt je altijd weer afmelden.

TERUG NAAR TOP