Restaurantboxen


Bij Not in the Supermarket bieden we heerlijke complete maaltijden aan, alle benodigde ingrediënten handig in één box. Sommige ingrediënten zijn klaar en andere moet je nog wat liefde geven en iets mee doen. Onderdeel van deze luxe maaltijdboxen zijn onze ‘restaurantboxen’. Mooie gerechten die in de meeste gevallen al heel lang op de kaart staan bij bekende maar ook minder bekende restaurants. En dat is niet voor niets.

Het gerecht in zijn totaliteit en de kwaliteit van elke individuele ingrediënt wordt bewaakt door de chef van het betreffende restaurant. Dat vinden we ook heel belangrijk, gezien het restaurant haar naam aan ons ‘uitleent’. We voegen alleen ingrediënten toe waar we samen 100% achterstaan. Ingrediënten waar we niet achter staan of die niet helemaal geschikt zijn om te versturen, worden niet opgenomen in onze boxen. Wij willen de kwaliteit 100% kunnen garanderen.

De ‘early adopters’ van deze speciale boxen zijn o.a. Maastrichts oudste en bekendste eetcafé Café Sjiek met o.a. hun meest bekende gerecht ‘Sjiek zoervleis’. Speciaal voor Not in the Supermarket heeft de chef van Restaurant SOFA een heerlijke Truffelpasta samengesteld met verse pasta van Pasta Pura. Ook een gerecht wat al vanaf de start van dit succesvolle restaurant‑brasserie op de kaart staat.

Met een restaurantbox haal je een beetje DNA van het betreffende restaurant in huis. Heerlijk voor een diner thuis, voor jezelf, je gezin of met speciale gasten. Ook heel leuk en bijzonder om cadeau te doen. Bestel en laat je verrassen! Onderstaand de restaurantboxen die momenteel zijn opgenomen in ons assortiment.

ONZE RESTAURANTBOXEN

Haal jouw favoriete restaurant in huis
TERUG NAAR TOP