DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

NOT IN THE SUPERMARKET


 

Welkom bij NOT IN THE SUPERMARKET. Wij zijn een nieuw initiatief en zetten ons in om mooie producten, gemaakt door kleinere producenten uit binnen- maar ook uit buitenland, bij de consument te krijgen, zoals jij. Enerzijds willen we als consument gemak. We bestellen steeds meer boodschappen online en laten ze ook steeds vaker thuisbezorgen. Anderzijds willen we wel eerlijke en duurzame producten, kwaliteit en willen we het verhaal weten achter het product en de producent. We willen onze verantwoordelijkheid nemen en een steentje bijdragen aan een ‘betere wereld’.

NOTINTHESUPERMARKET.COM speelt hierop in door veelal kleinere producenten  met elkaar te verbinden. Producenten die vanuit passie een mooi en ambachtelijk product creëren. En niet onbelangrijk, dit mooie product willen leveren aan consumenten die dit ook waarderen. Onze partners zijn doorgaans producenten die bijvoorbeeld alleen aan de horeca leveren en/of aan consumenten in een beperkt geografisch gebied. Wij willen met ons initiatief deze mooie producten toegankelijk maken voor een grotere groep. Dit mes snijdt aan meerdere kanten. Consumenten zoals jij krijgen toegang tot mooie producten, op een eenvoudige wijze. Online bestellen en afhalen of bezorgd aan de voordeur. En van de andere kant krijgen de producenten toegang tot een groter afzetgebied. Ook versterken de partners elkaar door gezamenlijk hun producten aan te bieden op één centraal platform: NOTINTHESUPERMARKET.COM.

If you change nothing,
nothing will change!
Notinthesupermarket.com

Gezien de huidige tijden hebben wij de lancering van ons concept versneld - met alle hobbels van dien - om ook zo de huidige partners een helpende hand toe te steken. Deze 'early adopters' zijn Café Sjiek (Maastricht), Fine Food Milan – Zenzero (Maastricht), Pasta Pura (Beek), Salgado Traiteur, catering & private dining (Maastricht), Slagerij Kusters (Margraten) en SOFA Brasserie-Bar-Restaurant (Maastricht).

Komende weken en maanden zullen we meerdere zorgvuldig geselecteerde partners toevoegen. Ook buiten Limburg en uiteindelijk buiten Nederland. Ook zullen we via ons platform meer content ter beschikking gaan stellen zoals mooie recepten en leuke verhalen van onze partners. Tevens gaan we – zo snel als dit verantwoord is – leuke (offline) evenementen organiseren samen met en vooral bij onze partners om nog meer verbinding met elkaar te maken. Hou dus onze website in de gaten.

Heb je vragen, suggesties of zou je je graag aanmelden als partner? Maak gebruik van het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

NOTINTHESUPERMARKET.COM

TERUG NAAR TOP