DOOR COVID19 KUNNEN ER TIJDELIJK GEEN PRODUCTEN WORDEN BESTELD! ONZE EXCUSES...
GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN WEL UITGELEVERD!

Afhalen, gekoeld bezorgen of verzenden?

Bij Not in the Supermarket willen wij jou als klant (en hopelijk als fan) graag zo flexibel mogelijk van dienst zijn. Wij hebben dan ook meerdere mogelijkheden om de producten tot bij jou te krijgen, of jij tot bij het product. In dit artikel de informatie die je nodig hebt.

BELANGRIJK: bij ons staat kwaliteit en voedselveiligheid voorop. Dat betekent dat bepaalde producten alleen via bepaalde transportmogelijkheden vervoert en bezorgd kunnen worden.


AFHALEN
We hebben op dit moment alleen in Zuid-Limburg de mogelijkheid tot het afhalen van bestellingen. Je kunt vanuit jouw bestellijst de optie AFHALEN kiezen als jouw bestelling ook alleen producten bevat die afgehaald kunnen worden. Anders geeft het systeem aan dat afhalen niet mogelijk is. IN DIT ARTKEL tref je meer informatie aan over de afhaallocaties, dagen en tijdstippen.

GEKOELD BEZORGEN
Indien afhalen niet mogelijk is, of niet wenselijk, worden voedselproducten uitsluitend gekoeld bezorgd. Pakketten met verse ingrediënten worden door ons niet verzonden middels de optie 'Verzenden'. Wij willen 100% de kwaliteit kunnen garanderen die jij ook van ons mag verwachten.

We bezorgen momenteel uitsluitend in Zuid- en Midden-Limburg (tot en met Roermond en omstreken) en in België, gemeente Lanaken en Maasmechelen en omstreken. De kosten voor gekoeld transport bedragen € 10,00 per locatie bij orders tot € 50,00. Voor orders tussen de € 50,00 en € 100,00 betaal je € 5,00 per locatie. Orders boven de € 100,00 worden gratis bezorgd. Op het moment van afrekenen worden de juiste kosten aan jouw bestelling toegevoegd. IN DIT ARTIKEL tref je alle informatie aan over de gebieden en steden waar we leveren middels gekoeld transport.

VERZENDEN
Indien jouw bestellijst alleen producten bevat die niet gekoeld bezorgd hoeven te worden, kun je deze ook laten verzenden. Ook verzenden doen we middels een vast samenwerkingsverband met kwalitatieve transporteurs door heel Nederland, zodat we kunnen waarborgen dat jouw producten onbeschadigd en tijdig arriveren. De verzendkosten bedragen € 7,50 voor orders onder de € 50,00. Voor orders tussen de € 50,00 en € 100,00 bedragen de verzendkosten € 5,00 en voor orders boven de € 100,00 rekenen we geen verzendkosten. Verzenden kan met uitzondering van de zondag, dagelijks en door heel Nederland.

VRAGEN?

Mocht je nog verdere vragen hebben over afhalen, gekoeld bezorgen en verzenden, maak dan gebruik van het CONTACTFORMULIER of stuur even een e-mailbericht aan HALLO@NOTINTHESUPERMARKET.COM. We zijn je graag van dienst!
TERUG NAAR TOP